Jakiś czas temu czytałem na jakimś forum, że jest też pewna osoba prywatna, która odbudowuje Jelcza MPA, ale zagubiłem wątek i nie potrafię go odnaleźć... Czy ktoś z Was drodzy forumowicze kojarzy temat? Jeśli to prawda to możliwe że w PL będą kiedyś 3 "Ogórkowe"przeguby
P.S. Ciekawe czy jeszcze gdzieś uchował się jakiś mex do odbudowy ... Pamiętam, że około 3-5 lat temu był jeden na allegro - właściwie resztki nadwozia (oryginalne malowanie) - gdzieś w okolicach lublina (swoja drogą ciekawe co z nim) - pamiętam, że sam nie wierzyłem w to co widzę
Powoli małymi kroczkami wracają do nas te wspaniałe wozy, powodzenia w odbudowie . Mam taką nadzieję że ktoś kiedy odbuduje Ikarusa 55 ? Widziałem takiego na Węgrzech robi wrażenie.
Ten Ikarus 4vp do remontu czy na złom?
Wolf, na złom napewno nie. Obecny własciciel dotarł do osoby która jezdziała w PKS-sie Ikarusami 4vp były dwa jeden sie spalił a drugi
i jak widać przetrwał a co najciekawsze osoba która nim jezdziła wczesniej powykrecała z niego co się dało i to wszystko
przetrwało. Tak ze jest duża szansa na odbudowe. Byłby jedyny w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum