Wysłany: 2021-01-09, 17:17 Koszty odrestaurowania Warszawy 223/m20
witam kolegow na wstepie przepraszam ze zakladam temat ale. Nic. Nie moge znalezdz a wiec pisze tutaj moje pytanie brzmi jakie sa koszta odbudowy warszawy np 223 z informacji jakie uzyskalem to znajomy lakiernik mi powiedzial ze jak mu bude gola przywioze to za 3 pomaluje z lakierem plus 400/500zl zabezpieczenie silnik tez nie problem bo mam nowy od wołgi/uza teraz tylko spawanie jezeli buda bedzie mocno skorodowana to spawacz bedzie mial duzo roboty ale dobre jest ze np sa dostepne podlogi progi gorzej jak spawacz bedzie musial dorabiac elemnety ktorych nie mozna kupic napewno ktos z was taka warszawe spawal jakie sa koszta takich zabiegow ? Pozdrawiam
_________________ życie jest jak rower nie krecisz nie jedziesz
Pomógł: 13 razy Dołączył: 24 Sty 2005 Posty: 2600 Skąd: Kraków
Wysłany: 2021-01-19, 21:49
zależy co chcesz osiągnąć i jaki masz stan wyjściowy. Sprawną i spełniającą wymogi kodeksu drogowego, aczkolwiek pomalowaną w garażu ftalówką zrobisz i za 5 tysięcy przy dobrej bazie i przy całkowicie własnej pracy i też Cię będzie cieszyć, zlecając komuś renowacje wraka do stanu lepszego jak fabryka nie zauważysz jak zniknie Ci 100 000zł.
syreniarz1992, Dobrze powiedziane ! W moim przypadku NIGDY nie pytałem o koszty ! Nawet żona nie wie ile UTOPIŁEM ! Jak dla mnie - albo chcesz mieć tą Warszawę albo nie ! Jeżeli umiesz coś zrobić własnymi rękoma - inwestój w sprzęt - nie będziesz płacił "FACHOFCOM" ! Jedynie w ten sposób zaoszczędzisz ! LICZY SIĘ EFEKT KOŃCOWY !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum