Wysłany: 2019-09-23, 15:36
Dawno pisalem do ciebie o to bo slyszalem wiele pozytywow mowiles na fb ze terminy masz do ktoregos tam roku zajete o sloneczka tez sie nie odezwales a tez napisalem
Faktycznie miałem porezerwowaną kolejkę ale niestety..
Większość tych którzy chcieli cokolwiek zlecić wymiękli przy zapodaniu kwoty co ile kosztuje.
Większość nadal myśli, że cokolwiek co z Syreną ma wspólnego nie może kosztować więcej niż "pare flaszek wódki".
Cóż.. nie mój problem i naprawdę nie mam parcia by komuś cokolwiek robić i jeszcze prosić się o własne pieniądze.
No ale bardzo śmieszne jest to, że każdy chce i zawraca d...e !
To fajnie, że słyszałeś o mnie wiele pozytywów
Może jeszcze nie jest aż tak źle choć zero konkretów od kogokolwiek.
Tzn byli konkretnie zdecydowani ale za śmieszne stawki, które z góry proponowali jak się później okazało gdy odzywałem się wedle zaklepanej kolejności
A co do słoneczek to faktycznie.. ale o ile dobrze pamiętam pytałeś ile to dla mnie warte..? Nie zwykłem wyceniać cudzych rzeczy.
Dla mnie liczy się konkretna kwota ile ktoś sobie życzy i albo biorę albo nie. Proste
Pasjonat87 jeśli jesteś poważnie zainteresowany renowacją Syreny to zapraszam !
Mogę teraz coś przyjąć o ile będzie się opłacać !
_________________ "Lecz we mnie zostało coś z tamtych lat..."
Tomasz, Witam serdecznie .
Jaka jest cena kompletnej renowacji blacharki syrena 104 . Posiadam wszystkie blachy : podłoga ,podłoga bag,przejscie nad resorem, progi ,nowe błotniki tył 104,fartychy tył,błotniki przód od 105 +reperaturki na 104, nowe drzwi P i L, jakie terminy . W razie W tel 605073208
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum