Całe zdarzenie mnie nieco , robiłem u nich już kilka przeglądów Syreną , ale diagnosta prosił żeby samemu przejeżdżać .
Ale tym razem był jakiś nowy , i ckliwe opowieści "że wujek miał 104 i takie tam" . Wsiadł , odpalił i dupa - nie wie jak wrzucić 1 .... zaczął się szarpać z drążkiem ... - i tu popełniłem błąd , bo widząc to powinienem pana wyprosić z pojazdu...
No trudno , wrzuciłem mu 1 i ruszył , no k.... jego mać nie sądziłem że nie trafi na ten pier..... kanał . Szczęście w tym całym burdelu że tylne koło załapało się na połowę swojej szerokości i nie spadło , bo nie wiem czym byśmy ją wyciągnęli z kanału ....
Gość był w totalnym szoku , udało się podstawić podnośnik i wyciągnąć Syrenę z kanału .
Po oględzinach doszliśmy do porozumienia , ustaliłem kwotę , gość wypłacił ... aczkolwiek pewien niesmak pozostał ....
Po tym zajściu w życiu nie dam diagnoście prowadzić - i Was również na to uczulam .
Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 7317 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2020-07-19, 12:08
miał 3000 w kieszeni ? wiesz ja mam zółte... robie raz i zapominamam o takich ekscesach
[ Dodano: 2020-08-20, 23:06 ]
uzunełem facebooka
[ Dodano: 2020-09-24, 08:17 ]
czuje że staje sie stary.... nie uzywam już facezboka, .... kupiłem nowego laptopa za cene majątku.... i..... można powiedzieć ze wywaliłem go za meblościanke.... windows 10 to cos co jest niemożeliwe.... człowiek uruchamia złoma a tam milion aktualizacji... no zawziełem sie straciłem 2 dni, poblokowałem pousuwałem wszystko co sie da i jak zaczeło to wygladac i działac normalnie system stwierdził ze jest uszkodzony bo nie ma aktualizacji i sie zresetował do ustawień fabrycznych.... i tak urzadzenie za 3000 jest totalnie bezurzyteczne i nie nadaje sie do uzywania, musze teraz kupic normalnego kolejnego laptopa (na czesci do mojego starego) żeby móc normalnie korzystac z komputera.... to co sie teraz dzieje to tragedia i masakra, żeby były komputery do których nie ma seterowników na xp... no porażka
_________________ Twoj symbol WSK twój bak słodko zaokrąglony...
A ja z Windows 10 jestem bardzo zadowolony.
Ba, na laptopie, którego używam, mam system od jakichś nie wiem... 10 lat? I to w międzyczasie aktualizowany z 7 do 10.
Ja polecam Linuxa Mint. Łatwy do ogarnięcia. Podobny do XP w zależności od środowiska graficznego. Jedyna wada jest taka, że brak niektórych wersji programów pod Linuxa. Ale zawsze zostaje wirtualna maszyna ewentualnie równolegle Windows.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum