Ponieważ generalnie jest ponuro i znudziło mi się już jeździć od lat taką samą skarpetą to postanowiłem"przerobić" ją na wersję Monte Carlo. Będzie trochę inna od pozostałych i przypomni młodzieży o latach świetności kiedy to Syreny szalały po Alpach i na trasie w samym Monte Carlo. Zaczynam od świateł, potem pójdą rajdowe tablice i numery. Co prawda akurat w 1963 i z numerem 57 nigdy nie jechały ale to nie szkodzi, to nie ma być wierna repliczka. Macie jakieś sugestie lub zażalenia?
_________________ "Samochody Syrena nie są na pewno pojazdami na wskroś nowoczesnymi" mgr inż. Z. Glinka
Ładna 104ka na historycznym foto. Zadziwia mnie jaką solidną rampę startową przygotowali na ten lokalny, mały rajd amatorski. No i te "stylizacje" kibiców z tamtych lat
_________________ "Samochody Syrena nie są na pewno pojazdami na wskroś nowoczesnymi" mgr inż. Z. Glinka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum